Hög belastning och längre svarstider

Det är för närvarande många som hör av sig till vår Kundservice. Det kan därför förekomma lite längre svarstider än normalt både på telefon och mail. Vi ber om ursäkt för det och ber er om lite extra tålamod!

Boka ditt besök på Hyllstofta

Med anledning av coronaviruset covid-19 tar vi tillsvidare inte emot obokade besök på vårt kontor i Hyllstofta. Har du ett ärende till oss vill vi att du bokar ditt besök genom att i första hand kontakta kundservice och övriga medarbetare via mail eller telefon. Detta gäller inte om du ska lämna avfall på vår avfallsanläggning i Hyllstofta.

Betala med e-faktura – enkelt och säkert!

Är du ansluten till en Internetbank? Då kan du enkelt betala dina räkningar som e-faktura. E-faktura ger dig kontrollen att godkänna en betalning av en faktura innan pengarna dras från ditt bankkonto. Fakturan presenteras i din Internetbank och när du godkänt fakturan i din dator eller smartphone görs betalningen automatiskt på förfallodagen. Du kan ta hand om dina räkningar var du än är, allt du behöver är en internetuppkopplad dator eller en smartphone.

Fördelar

– Mer bekvämlighet och mindre risk för missade förfallodagar jämfört med pappers-fakturor.
– Betalningarna blir säkrare då du inte riskerar
att välja fel mottagare eller mata in fel
OCR-nummer.
– Du spar miljön genom mindre pappers-hantering.


För att få e-faktura gör du så här.

1. Logga in på din Internetbank. 
2. Klicka på “Anmälan e-faktura/ elektronisk faktura”.
3. Sök efter Nårab.
4. Följ anvisningarna.

Eller så här:
När du betalat dina räkningar i internetbanken får du upp en lista med de företag, som du just betalat till, och som kan skicka e-faktura till dig.
Anmäl att du vill ta emot e-faktura genom att markera Nårab i listan och fylla i anmälan. Nästa gång får du en e-faktura från Nårab direkt till din internetbank.

Nårab - Norra Åsbo Renhållnings AB

Hyllstofta 6178
264 93 Klippan

Kundservice Hushåll
0435-296 50
kundservice@narab.se

Vi tar hand om ditt avfall

Nårab är ett kommunalt bolag som ansvarar för insamling och avfallshantering i kommunerna Klippan, Perstorp och Örkelljunga. Vi sysslar med återvinning och behandling av avfall från hushåll, industrier och andra verksamheter.

facebook

Nårab på Facebook
Här kan du lämna synpunkter, starta diskussioner eller läsa om det senaste som händer.