Nu inför Nårab företagskuponger

På grund av förändrad betalningshantering kommer vi inte längre att erbjuda faktura vid lämning på våra återvinningscentraler (ÅVC). Istället kommer vi att erbjuda Företagskuponger. Swish och kontant betalning är fortfarande möjligt. Kupongerna kommer att gälla som betalning på alla Nårabs ÅVC, dock inte på Hyllstofta, om man levererar som företagskund.

Företagskupongerna kommer att säljas i häfte om 10 kuponger. Varje kupong kostar 100 kr plus moms. Häften beställs genom att sätta in 1 250 kronor (pris inkl. moms) på vårt bankgiro 621-1346. Under ”meddelande” i internetbanken ange Företagskuponger, namn och adress dit kupongerna skall skickas. Häftet kommer att skickas inom några arbetsdagar. Kuponger kommer inte att kunna köpas på våra återvinningscentraler. Vi kommer inte heller att skicka mot faktura.

Kuponger medför att prissättningen anpassas. Ny ÅVC- prislista för företagare kommer att läggas upp på vår hemsida inom kort.

Fakturering kommer att fortsätta till och med april månad, sedan upphör det.

Vid frågor kontakta Per Bysner på 0435-296 56

Nårab - Norra Åsbo Renhållnings AB

Hyllstofta 6178
264 93 Klippan

Kundservice Företag
0435-296 60
kundservice@narab.se

Vi tar hand om ditt avfall

Nårab är ett kommunalt bolag som ansvarar för insamling och avfallshantering i kommunerna Klippan, Perstorp och Örkelljunga. Vi sysslar med återvinning och behandling av avfall från hushåll, industrier och andra verksamheter.

facebook

Nårab på Facebook
Här kan du lämna synpunkter, starta diskussioner eller läsa om det senaste som händer.