Boka ditt besök på Hyllstofta

På Nårab tar vi inte emot obokade besök på vårt kontor i Hyllstofta. Har du ett ärende till oss vill vi att du bokar ditt besök genom att i första hand kontakta kundservice och övriga medarbetare via mail eller telefon. Detta gäller inte om du ska lämna avfall på vår avfallsanläggning i Hyllstofta.

Nårabs verksamhet vid strömavbrott

Med anledning av att Svenska Kraftnät har gått ut med att risken för bortkoppling av el har ökat, vill Nårab informera om att vid eventuell bortkoppling av el så kommer Nårabs verksamhet för allmänheten att stängas på grund av säkerhetsskäl. Det innebär att våra Återvinningscentraler stänger och att vår avfallsanläggning i Hyllstofta stänger. Detsamma gäller vid eventuella längre strömavbrott eller vid strömavbrott i samband med mörker. Sophämtningen kommer inte att påverkas vid strömavbrott kortare än 24 timmar. 

Nårab - Norra Åsbo Renhållnings AB

Hyllstofta 6178
264 93 Klippan

Kundservice Hushåll
0435-296 50
kundservice@narab.se

Vi tar hand om ditt avfall

Nårab är ett kommunalt bolag som ansvarar för insamling och avfallshantering i kommunerna Klippan, Perstorp och Örkelljunga. Vi sysslar med återvinning och behandling av avfall från hushåll, industrier och andra verksamheter.

facebook

Nårab på Facebook
Här kan du lämna synpunkter, starta diskussioner eller läsa om det senaste som händer.