Boka ditt besök på Hyllstofta

På Nårab tar vi inte emot obokade besök på vårt kontor i Hyllstofta. Har du ett ärende till oss vill vi att du bokar ditt besök genom att i första hand kontakta kundservice och övriga medarbetare via mail eller telefon. Detta gäller inte om du ska lämna avfall på vår avfallsanläggning i Hyllstofta.

Ny tömningsdag på kärl 1

Under mars månad kommmer ett par av våra kunder att få ny tömningsdag på kärl 1. De berörda kunderna får ett brev hemskickat med information om bytet, varefter tömningsdagarna även uppdateras i Tömningskalendern. Kärlen kommer sedan att tömmas enligt det nya schemat från och med 27:e mars.  Enbart de kunder som får ett brev hemskickat kommer att få en ny tömningsdag. 

Återvinningscentralen på påskafton

På påskafton, lördagen den 8 april, har Klippan, Perstorp och Örkelljunga Återvinningscentraler öppet kl 9-13. Övriga Återvinningscentraler är stängda. 

Ny tömningsdag på kärl 1

Under mars månad kommmer ett par av våra kunder att få ny tömningsdag på kärl 1. De berörda kunderna får ett brev hemskickat med information om bytet, varefter tömningsdagarna även uppdateras i Tömningskalendern. Kärlen kommer sedan att tömmas enligt det nya schemat från och med 27:e mars. 

Enbart de kunder som får ett brev hemskickat kommer att få en ny tömningsdag. 

Nårab - Norra Åsbo Renhållnings AB

Hyllstofta 6178
264 93 Klippan

Kundservice Hushåll
0435-296 50
kundservice@narab.se

Vi tar hand om ditt avfall

Nårab är ett kommunalt bolag som ansvarar för insamling och avfallshantering i kommunerna Klippan, Perstorp och Örkelljunga. Vi sysslar med återvinning och behandling av avfall från hushåll, industrier och andra verksamheter.

facebook

Nårab på Facebook
Här kan du lämna synpunkter, starta diskussioner eller läsa om det senaste som händer.