Hög belastning och längre svarstider

Det är för närvarande många som hör av sig till vår Kundservice. Det kan därför förekomma lite längre svarstider än normalt både på telefon och mail. Vi ber om ursäkt för det och ber er om lite extra tålamod!

Boka ditt besök på Hyllstofta

Med anledning av coronaviruset covid-19 tar vi tillsvidare inte emot obokade besök på vårt kontor i Hyllstofta. Har du ett ärende till oss vill vi att du bokar ditt besök genom att i första hand kontakta kundservice och övriga medarbetare via mail eller telefon. Detta gäller inte om du ska lämna avfall på vår avfallsanläggning i Hyllstofta.

Skoltävling om matsvinn

Varje år slänger svenska hushåll drygt 900 000 ton matavfall. Nu startar skoltävlingen Resterkocken där alla grundskolor i Klippan, Perstorp och Örkelljunga kommuner är välkomna att delta! Genom att skapa något kreativt på matrester och livsmedel som annars hade riskerat att slängas är eleverna med och tävlar om pengar till klasskassan. Samtidigt utbildas eleverna till att hjälpa till att minska matsvinnet. Läs mer på www.resterkocken.se.

Tävlingen riktar sig till årskurs 4-9 och pågår från 1 okt - 1 dec 2019.

Nårab - Norra Åsbo Renhållnings AB

Hyllstofta 6178
264 93 Klippan

Kundservice Hushåll
0435-296 50
kundservice@narab.se

Vi tar hand om ditt avfall

Nårab är ett kommunalt bolag som ansvarar för insamling och avfallshantering i kommunerna Klippan, Perstorp och Örkelljunga. Vi sysslar med återvinning och behandling av avfall från hushåll, industrier och andra verksamheter.

facebook

Nårab på Facebook
Här kan du lämna synpunkter, starta diskussioner eller läsa om det senaste som händer.